Seine de artiestennaam van Naomi Seine   is een zangeres, theaterschrijfster en performer uit Utrecht. Ze studeert Zang aan het Conservatorium van Utrecht. Seine weet met haar overtuigende en uitgesproken performance een verhaal te vertellen. Met haar krachtige stem weet ze je te raken in je diepste onderbuikgevoelens. Haar performances zijn dynamisch; klein en intiem, maar ook direct en expressief. 

Seine brengt dit jaar haar debuut EP uit, genaamd ‘Litanie’. In Litanie vertolkt ze de chansons van Jacques Brel op een geheel eigen en messcherpe wijze. Voor dit project werkt ze samen met producer Hendrik Behnen. Op 6 april brengt ze haar eerste single uit genaamd ‘Wie Volgt’, dit is een bewerking van de chanson ‘Au Suivant’. In de bewerking hoor je snoeiharde synths, krachtige vocalen en een nieuw, verfrissend en uniek geluid. Seine haalt inspiratie uit artiesten als Wende, Eefje de Visser en Stromae. 

Naast de bewerkingen schreef Seine een theatervoorstelling waarin o.a. de chansons van Brel te horen zullen zijn. Litanie zal in de loop van het jaar in verschillende theaters van Nederland te zien zijn.